Хамалски Услуги

Предлагаме Ви услуги по товаро – разтоварни и транспортни дейности на мебели, оборудване или багаж, почистване и опразване на стари апартаменти, къщи, тавани, мазета и гаражи от професионални хамали, които да извършат тежката работа и всичко вместо Вас.

Разполагаме с няколко екипа с опит и желание за работа. Работим бързо и стегнато в удобно за клиента време и спазвайки определения срок.

Цените за извозване и сваляне на стари мебели, както и за почистването на жилища се определят от количеството и тип боклук. Можем да дадем ориентировъчна цена по телефона или точна след оглед на място.

Често търсена услуга, която се появява непосредствено след закупуването на нови такива.Препоръчваме преди да ви доставят новите мебели да се свържете с нас, за да имаме време да реагираме. Ще уточним точният ден и час в който да изпратим екип за демонтаж и изнасяне на старите Ви вещи. Така, ще имате време да почистите и да си представите как ще наредите нещата в стаите.

До регламентирани сметища. Хамалите ни работят бързо и качествено, изпращаме колкото са нужни работници спрямо обекта, за да се свърши работа за деня или в срок.

Можете да разчитате на професионалното изпълнение на тази задача. Преместили сме десетки бройки от тези чудесни инструменти, било то за декор или за свирене, тяхното предвижване до новото място изисква особено внимание. Относно сейфовете се изисква основно сериозна мъжка сила и подходяща количка за стълби.

Пренасяне кашони, сакове, чували, чупливи предмети, картини, антикварни предмети. Качествено опаковане на мебели с подходящите за това матириали – велпапе, пукащо фолио или стреч.
Сваляне от всеки етаж с или без асансьор. Не се плашим от високи етажи, те са нашият терен за рутинна работа.

Може да изберете дали желаете да ги рециклирате, подарите или ако те са развалени и захабени това не е нужно , в този случай се натрошават на парчета и се свалят в камиона за отпадъци.

Всяко преместване е строго индивидуално, ние сме насреща, ще се съобразим с вашите изисквания как да стане това, от наша страна ще получите консултация и практични идеи.


Свързани Статии