Кърти, чисти извозва

Къртене, чистене, извозване и почистване в гр. София. Фирма за почистване и извозване на строителни отпадъци на достъпни цени.

Всички цени са примерни и ориентировъчни. Крайната цена може да дадем с реален оглед.

Къртене на бетон - предлагаме изгодни цени за цялостни ремонти, в т.ч. подготвителни ремонтни дейности, къртене на бетонни стени, панели, прегради, сводове и подпрозоречни панели и др.
Цената за разбиване на бетон, бетонни стени, бетонни сводове и елементи се калкулира на кубичен метър, тъй като има елементи с различна ширина и обеми.
Поръчайте основен ремонт на апартамент в София, който включва всички дейности от проектиране на интериорния дизайн и 3D визуализации, през изготвяне на схеми за всички видове строителни дейности, къртене и извозване на отпадъците от ремонта, полагане на плочки, гипсокартони, ел. дейности, боядисване, полагане на подови настилки, цялостно изграждане на кухни и мебели по поръчка и т.н.
Ако имате въпроси за цена на ремонтни дейности в София или за отделни ремотни услуги, не се колебайте да се свържете с нас!

Къртене на плочки - предлагаме изгодни цени за цялостни ремонтни дейности на апартаменти и къщи в София, в т.ч. всички услуги свързани с къртене, бутане и извозване на отпадъци на изключително изгодни цени.
Цената на къртенето на плочки е обособена в отделна секция, тъй като е отчетена спецификата при демонтажа или отлепването на плочки и къртенето стенни и подови плочки в банята.

Предлагаме всички общи дейности свързани с разбиване, демонтажи, изнасяне на отпадаци и други подготвителни и помощни ремонтни дейности - разгледайте цените ни за основни ремонти в София.
Цената за общите ремотни работи е калкулирана на час, тъй като много от общите и спомагателни дейности трудно може да се обхаванат от други количествени измерители (например. разглобяване на мебели, къртене и изнасяне на специфични обшивки и т.н.).
Поръчайте цялостен ремонт на апартамент или къща в София, който включва всички ремонтни дейности от проектиране и визуализации, схеми за всички видове строителни дейности, бутане и изнасяне на строителни отпадъци, качествено лепене на плочки в банята на изгодни цени, поставяне на гипсокартони, изграждане на окачени тавани с декоративни елементи в София, ел. услуги, боядисване с латекс, полагане на подови настилки, цялостно изграждане на кухни и мебели по поръчка и т.н.
Ако имате въпроси за цена на ремонтни дейности в София или за отделни ремотни услуги, не се колебайте да се свържете с нас!

Разбиване на тухлена зидария - изгодни цени за цялостни ремонтни на апартаменти и къщи в София, в т.ч. всички услуги свързани с разбиване, бутане и изнасяне на строителните отпадъци.
Цената на къртенето на тухлени стени се формира на квадратен метър, с цел да можте по-лесно да калкулирате, каква ще бъде сумата за тази дейност.

Транспортни услуги свързани с ремонти на апартаменти в София

Сваляне на тапети

Демонтаж на винкелово остъкление на тераса

Извозване на отпадъци до сметище и такса и износване

Къртене на баня

Сваляне на отпадъци на ниски цени!


Свързани Статии